Laden..

Kamerplantenoutlet

Van donderdag 18 t/m zondag 21 januari 2024 is het kamerplantenoutlet in onze Belgische vestigingen. Je ontvangt alleen dan 25% korting op alle kamerplanten! Deze korting geldt niet op pot+plant combinaties en arrangementen. Kom jij langs? 


Win deze kar vól kamerplanten

De winactie is afgelopen. De winnaar zal bekendgemaakt worden op maandag 22 januari om 17.00 uur op de facebookpagina van Intratuin Maldegem, Zwevegem en Lovendegem. De winnaar wordt ook gecontacteerd via de mail.

Tijdens onze kamerplantenoutlet doen wij extra zot! Want wij geven deze hele kar vól kamerplanten weg. De kar krijg je er natuurlijk niet bij, maar wél de kamerplanten ;)

Wat je moet doen? Heel simpel! Raad de totale verkoopwaarde van de kamerplanten die in deze kar staan. Deelnemen kan via onderstaand formulier of via een QR-code in onze winkel. 

Vul het formulier in en doe mee

Vul hieronder het formulier in, ga akkoord met de voorwaarden en wie weet geniet jij straks van je nieuwe kamerplanten. 

Deelnemen kan t/m zondag 21 januari 2024. Slechts 1 deelname per emailadres mogelijk. De winnaar zal bekendgemaakt worden op maandag 22 januari om 17.00 uur op de facebookpagina van Intratuin Maldegem, Zwevegem en Lovendegem. De winnaar wordt ook gecontacteerd via de mail.

Let op: deze actie is alleen voor onze Belgische winkels en op intratuin.be. 


Meest populaire kamerplanten

Wil je iets laten bezorgen in Nederland?

Hier op Intratuin.be bezorgen we alleen in Belgie

Back to top