Pers & Pr

Intratuin: de groene belevenis

Iedereen heeft groen nodig! Wie je ook bent, waar je ook woont. Of je nu wel of geen groene vingers hebt. Bij Intratuin begrijpen we wat groen met en voor mensen doet. Als tuincentrum en als sfeerwinkel maakt Intratuin winkelen voor huis, tuin, terras en dier tot een plezierige en inspirerende vrijetijdsbesteding. Voor meer informatie over Intratuin, klik hier.

Voor journalisten

Journalisten die vragen hebben, kunnen zich richten tot de afdeling Public relations, Intratuin Nederland, e-mail pers@intratuin.nl.

Voor stylisten

Het is voor stylisten van woon-, lifestyle- en tuintijdschriften en online media mogelijk artikelen te lenen voor fotografie. Meer informatie vind je hier.

Sponsoring

Intratuin kiest ervoor om goede doelen te steunen die passen bij de strategie en het karakter van haar organisatie. Intratuin kan een organisatie aandacht geven in haar vestigingen door middel van een evenement of actie. Daarnaast kunnen wij producten verkopen waarbij de opbrengst gedeeltelijk dan wel volledig ten bate van het goede doel komt.

Sponsoraanvragen die aansluiten op maatschappelijk betrokken initiatieven, kunnen ingediend worden via klantenservice@intratuin.nl. Ieder verzoek wordt beoordeeld en bij mogelijkheid tot sponsoring nemen wij contact op.

Intratuin Nederland gaat niet in op verzoeken van particuliere of lokale initiatieven. Hiervoor kun je je richten tot het Intratuin vestiging in je nabije omgeving.

Op verzoeken voor donaties in de vorm van geld of goederen gaat Intratuin Nederland niet in. In verband met de vele sponsorverzoeken die we wekelijks ontvangen kunnen we helaas niet op alle verzoeken reageren.