Laden..

Intratuin binnenplantenvoeding Bio 25 staafjes

4.99
Alleen beschikbaar in de winkel
SKU
10080126

Alles over de Intratuin binnenplantenvoeding Bio 25 staafjes
Je binnenplanten extra voedingsstoffen geven gaat heel makkelijk met biologische Intratuin binnenplantenvoeding in de vorm van meststaafjes. Je steekt de staafjes eenvoudig in de grond. Let er daarbij op dat je de staafjes steeds 5 cm verwijderd van de voet van de plant in de grond steekt. Geef daarna je plant daarna water. Dosering: 1 staafje per plant, afhankelijk van de grootte van de pot waarin de plant staat. Gebruik bij een pot met een diameter tot en met 8 cm 1 staafje, bij een pot met een diameter tot en met 12 cm 2 staafjes, bij een pot met een diameter tot en met 16 cm 3 staafjes en bij een pot met een diameter tot en met 20 cm 4 staafjes. Gebruik de meststaafjes van maart tot en met september. Bemest om de 8 weken voor een optimaal resultaat.
Specificaties
Specificaties
MerkIntratuin
Werkwijze/gebruiksaanwijzingSteek de staaf(jes) eenvoudig in de grond. Let er daarbij op dat je ieder staafje steeds 5 cm verwijderd van de voet van de plant in de grond steekt.
Afmetingen (cm)15 x 0,8 x 23,5
Lengte (cm)15
Breedte (cm)0,8
Hoogte (cm)23,5
Gewicht (kg)0,05
Inhoud25
KleurBruin, Wit
EAN8717263355311
Typekamerplanten voeding
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
Schrijf een review overIntratuin binnenplantenvoeding Bio 25 staafjes

We zijn blij dat je een review wilt schrijven. Je helpt zo anderen bij het maken van hun keuze. Als je vragen hebt over een product of bestelling kunnen we je beter helpen bij de klantenservice.

Waardering

Van GROENTJE NAAR GROENE VINGERS

Gratis online kamerplantencursus

 

Wil jij graag de natuur in huis halen, maar heb je geen verstand van planten? 
Volg dan onze gratis online plantencursus en je bent al snel geen groentje meer. Na het succes van deel 1, is de cursus uitgebreid met 4 nieuwe lessen. Doe je mee?

 

  

Back to top