Laden..
9 tips om het warm te krijgen zonder verwarming

9 tips om het warm te krijgen zonder verwarming

Brrr wat is het koud! Wist je dat er verschillende manieren zijn om het warm te krijgen zonder de verwarming aan te zetten? Wij helpen je graag op weg! In deze blog zetten we 9 tips op een rij om het warm te krijgen zonder dat je de verwarming hoeft aan te zetten. 

  • Delen: Deel dit artikel:
5 minuten leestijd
1

Trek deze fluffy trui aan...

Met deze hoodie krijg jij het niet meer koud! Deze oversized hoodie kan door iedereen gedragen worden doordat de trui onesize is. De trui is heerlijk zacht van binnen en zit heerlijk. Je handen kun je verwarmen door ze in je buidelzak te steken. Mocht je last hebben van koude oren, dan heb je ook nog een heerlijk zachte capuchon! De trui is beschikbaar in meerdere kleuren en winterse prints. 

Zachte truiZachte trui
2

...of kies voor een heerlijk zacht kleed

Zachte plaids heb je nooit genoeg! Ze zijn heerlijk zacht en zorgen ervoor dat je het niet koud gaat krijgen tijdens de winterse dagen. 

PlaidPlaid
Zachte plaids
Krijg het nooit meer koud met een fluffy plaid.

Let's get comfy!


3

Heerlijke handwarmer

Warm je handen op met deze té leuke handenwarmer! Deze verwarmer is perfect om lekker mee op de bank te kruipen. Naast deze schattige egel is deze handwarmer in nog meer dierensoorten verkrijgbaar. 

HandenwarmerHandenwarmer
4

Nooit meer koude voeten...

...met een heerlijke voetenwarmer! Heb jij vaak last van koude voeten? Warm je voeten op met deze zachte, grote slof waar allebei je voeten in passen. We hebben een grote collectie aan dieren voetenwarmers! Welke vind jij het leukst?

VoetenwarmerVoetenwarmer

Tijd voor warme handen en voeten!


Open haardOpen haard
Open haardOpen haard
5

Houd de warmte binnen

Warmte ontsnapt onwijs snel! Houd de deur naar boven dus dicht als je in de woonkamer bent of houd je gordijnen dicht. Zo ontsnapt de warmte een stuk minder snel naar buiten. Laat de kou buiten en de gezelligheid binnen met onze tochtstoppers - de perfecte manier om je huis warm en knus te houden!

6

Steek gezellige kaarsen aan

Kaarsen geven een hoop warmte af en staan ook nog eens extra gezellig in huis als het buiten donker is. Steek een dinerkaars aan op de eettafel of laat je huis heerlijk ruiken met één van onze geurkaarsen

KaarsenKaarsen

Meer warmte in huis


De mooiste kaarsen
Onmisbare kaarsen voor in jouw woonkamer
11,99
Everydays kandelaar Lissy naturel D 10 H 13 cm
9,99
Everydays kandelaar Lissy naturel D 10 H 23 cm
7

Leg een vloerkleed neer

Een vloerkleed helpt om de warmte wat langer vast te houden, hierdoor ontsnapt de warme dus minder snel via de vloer. Bovendien voelt een vloerkleed een stuk warmer en zachter aan dan tegels of laminaat. 

VloerkleedVloerkleed
8

Knuffel met je harige viervoeter!

Knuffel met je lieve hond of gebruik je kat als schootkacheltje. Onze harige viervoeters geven een hoop warmte af, dus dat is een perfecte manier om op te warmen zonder de verwarming aan te hoeven zetten!

Zorg ervoor dat je hond of kat ook de warmte op kan zoeken tijdens winterse dagen. Koop voor je hond een warme hondenmand en voor je kat bijvoorbeeld een krabpaal met zachte mandjes. 

Hondenkussen Hondenkussen
79,99
9

Een lekker kopje thee

Als het buiten regent, sneeuwt of koud is, is er niks lekkerder dan thuis zitten met een kop thee of warme chocolademelk. Kies een heerlijke smaak uit en warm je handen op aan je glas of mok. 

TheeglasTheeglas

Wil je iets laten bezorgen in Nederland?

Hier op Intratuin.be bezorgen we alleen in Belgie

Back to top