Laden..
Kamerplanten voor op je werkplek

Kamerplanten voor op je werkplek

Kamerplanten op je werkplek zorgen ervoor dat je je beter kunt concentreren. Één plant per persoon is al voldoende! Wij hebben vijf luchtzuiverende planten voor je op een rij gezet voor in de werkkamer.
  • Delen: Deel dit artikel:
5 minuten leestijd
+
Gatenplant (Monstera 'Monkey Mask') D 12 H 30 cm
€34.99
Lepelplant (Spathiphyllum 'Sweet Sebastiano') D 24 H 130 cm

De juiste kamerplanten op de werkplek zorgen voor meer productiviteit en creativiteit. Uit onderzoeken is gebleken dat groen om je heen je tot wel 15% productiever maakt. Planten verlagen stress, maken je vrolijk en verhogen je concentratie. De beste planten hiervoor zijn luchtzuiverende kamerplanten. Wij hebben er enkele voor je geselecteerd, voor een groene oase op je (thuis)werkplek of op kantoor!

1

Blauwvaren - Phlebodium aureum

Deze beauty met blauwe gloed houdt van een lichte plek en kan niet tegen direct zonlicht. Geef de blauwvaren regelmatig water via de zijkant van de pot of op een schotel (dus niet in het hart gieten). Hij houdt van vochtige grond dus laat deze niet helemaal uitdrogen. Te veel kalk in het water is een no-go!

Blauwvaren (Phlebodium aureum 'Blue Star')Blauwvaren (Phlebodium aureum 'Blue Star')
2

Klimop - Hedera helix ‘Wonder’

De klimop is een makkelijke plant en heeft weinig verzorging nodig. Ook blijft hij altijd groen. Klimmen is zijn hobby, dus snoei hem gerust terug naar een gewenst model. Tussen twee gietbeurten in mag de grond wat droger aanvoelen. Een lage temperatuur is voor de Hedera geen probleem!

Klimop (Hedera helix 'Wonder')Klimop (Hedera helix 'Wonder')
3

Spathiphyllum - Lepelplant

De lepelplant met zijn prachtige kelkvormige bloemen wil graag veel water en geen direct licht, dus zet hem niet in de volle zon. De Spathiphyllum is een dorstige plant, de grond mag altijd wat nat aanvoelen en sproeibeurten vindt hij ook fijn.

Lepelplant (Spathiphyllum)Lepelplant (Spathiphyllum)
4

Gatenplant- Monstera 'Monkey Leaf'

De Monstera kan zowel licht als donker staan, maar liever geen direct zonlicht en tocht vindt ze niet fijn. Geef de Monstera eens per  week handwarm water en laat de grond niet uitdrogen. De 'Monkey Leaf' kan met lange scheuten gaan groeien, waardoor je hem ook als hangplant kunt inzetten. Een ideale plant voor bovenop de kast!

Monstera 'Monkey Leaf'Monstera 'Monkey Leaf'
5

Goudpalm - Dypsis lutescens

De goudpalm is geen moeilijke plant. Zet de Dypsis lutescens op een lichte plaats en geef hem voldoende water met wat voeding in de periode van maart tot en met augustus en hij heeft het best naar zijn zin.

Goudpalm (Dypsis lutescens)Goudpalm (Dypsis lutescens)
Reacties (2)
v
vanryckeghem simonne
17 februari 2022, 15:36
HALLO. Ja zoveel mooie planten en het lukt mij nooit om ze te houden veel ligt wel maar weet niet hoe ze mooi en lang te houden. Je hebt zoveel keuze en het lukt niet jammer. zomaar GR.
I
Intratuin
18 februari 2022, 10:39

Hallo Simonne,

Wat jammer dat het niet zo goed lukt om je kamerplanten mooi te houden! Heb je onze kamerplanten cursus al gevolgd? Daar leer je de basis over kamerplanten en de verzorging. Je kunt je hier inschrijven voor onze gratis kamerplanten cursus. Geef het niet op, kamerplanten voegen zoveel toe aan je huis! Bekijk anders ook eens onze makkelijke kamerplanten of vraag advies in onze winkels over een goede plant voor jou.

^Intratuin

GEEF EEN REACTIE

Wil je iets laten bezorgen in Nederland?

Hier op Intratuin.be bezorgen we alleen in Belgie

Back to top