Laden..
DIY: Herfstboeket van kunstbloemen
DIY

DIY: Herfstboeket van kunstbloemen

Ben jij ook zo'n fan van een mooie bos met bloemen? Maar zou je graag willen dat je bloemen wat langer blijven staan? Met de kunstbloemen van Intratuin maak je een prachtig boeket! En ze blijven zo lang staan als jij wilt. Maak nu je eigen herfstboeket met deze do-it-yourself!

  • Delen: Deel dit artikel:
5 minuten leestijd

Ben jij ook zo fan van een mooie bos met bloemen? Maar zou je graag willen dat je bloemen wat langer blijven staan? Met de kunstbloemen van Intratuin maak je een prachtig boeket! En ze blijven zo lang staan als jij wilt. Maak nu je eigen herfstboeket met deze do-it-yourself! De benodigdheden vind je hieronder en kun je gewoon bij jouw dichtstbijzijnde Intratuin halen of shop ze gemakkelijk in onze webshop. Ben je er klaar voor? Dan leggen wij je stap voor stap uit hoe je zo'n prachtig herfstboeket samenstelt!

BenodigdhedenBenodigdheden

Benodigdheden

1

Creëer een 3D effect

Creëer een 3D effect met je boeket en vouw de kunstbloemen uit. Van links naar rechts en van voor naar achter. Zo krijgt jouw boeket meer 'body'. 

Stap 1: Creëer een 3D effectStap 1: Creëer een 3D effect

TIP!
Gebruik geen doorzichtige vaas voor je kunstboeket, zodat je de bloemenstengels niet ziet.
Hierdoor zal het nog meer lijken of jij een echt herfstboeket op tafel hebt staan!


2

Knip op maat

Knip met een scherpe tang de kunstbloemen op maat. Hierbij kijk je vooral naar de hoogte van de vaas waar je je boeket in wilt schikken. 

Stap 2: Knip op maatStap 2: Knip op maat
3

Schikken

Het is nu tijd om alle bloemen en bladeren in de vaas te schikken. Omdat alle bloemen en bladeren ijzerdraad bevatten, is de volgorde van schikken minder van belang. Jouw herfstboeket is nu klaar!

 

Stap 3: SchikkenStap 3: Schikken
Eindresultaat Eindresultaat

Kies jouw favoriete kunstbloemen

Reacties (0)
GEEF EEN REACTIE

Wil je iets laten bezorgen in Nederland?

Hier op Intratuin.be bezorgen we alleen in Belgie

Back to top