Laden..

Hyacint (Hyacinthus orientalis 'Blue Pearl') D 12 H 11 cm

2.99
Alleen beschikbaar in de winkel
SKU
475151
Alles over de Hyacint (Hyacinthus orientalis 'Blue Pearl') D 12 H 11 cm

Herkomst
De Hyacint (Hyacinthus orientalis) is vanuit het oostelijke Middellande-Zeegebied naar Europa gekomen.

 

Het is een erg sterk geurende plant die een etherische olie bevat die graag in de parfumindustrie wordt gebruikt.

Kenmerken en verzorging
Het is een opvallend bolgewas wat niet al te hoog wordt. De vele kleine bloemetjes vormen zich op de middenstengel van het plantje. De kleur van de bol geeft al aan welke kleur de bloemetjes krijgen. De Hyacint bloeit in het voorjaar en geeft zo lekker vroeg in het jaar kleur aan je tuin, terras of balkon.

Extra informatie
Iedere plant groeit en bloeit op zijn eigen manier en zal per seizoen en per plant verschillen.
De getoonde plant kan afwijken qua vorm en maat van de aankoop in de winkel of webshop.

Specificaties
Specificaties
MerkIntratuin
BloeiperiodeApril, Mei
Latijnse plantennaamHyacinthus orientalis 'Blue Pearl'
Augmented realityNee
GrondsoortIntratuin bemeste tuinaarde
Planthoogte bij aankoop (cm)11
BloeiperiodeLente
beschikbaarheidLente, Herfst, Winter
VorstbestendigMatig
StandplaatsZon
Water gevenWeinig
Aantal (per m²)>15
Plantdiepte (cm)10cm
BladkleurGroen
PlaatsingBalkon, Binnen, Terras, Volle grond
ConsumptieNiet eetbaar
GeurMet geur
BloeikleurBlauw
Bloeikleur volgens kwekerBlauw
Maximale groeihoogte (cm)25
Bladkleur volgens kwekerGroen
Potmaat (cm)12
PlantennaamHyacint
VerzorgingstipsIn de tuin plant je deze bol in herfst zodat hij in het voorjaar bloeit. Wil je hem binnenshuis zetten en laten bloeien dan kun je op een koude (9⁰C), donkere plek zetten om hem wortels te laten vormen.In de tuin plant je deze bol in herfst zodat hij in het voorjaar bloeit. Wil je hem binnenshuis zetten en laten bloeien dan kun je op een koude (9⁰C), donkere plek zetten om hem wortels te laten vormen.In de tuin plant je deze bol in herfst zodat hij in het voorjaar bloeit. Wil je hem binnenshuis zetten en laten bloeien dan kun je op een koude (9⁰C), donkere plek zetten om hem wortels te laten vormen.In de tuin plant je deze bol in herfst zodat hij in het voorjaar bloeit. Wil je hem binnenshuis zetten en laten bloeien dan kun je op een koude (9⁰C), donkere plek zetten om hem wortels te laten vormen.In de tuin plant je deze bol in herfst zodat hij in het voorjaar bloeit. Wil je hem binnenshuis zetten en laten bloeien dan kun je op een koude (9⁰C), donkere plek zetten om hem wortels te laten vormen.In de tuin plant je deze bol in herfst zodat hij in het voorjaar bloeit. Wil je hem binnenshuis zetten en laten bloeien dan kun je op een koude (9⁰C), donkere plek zetten om hem wortels te laten vormen.In de tuin plant je deze bol in herfst zodat hij in het voorjaar bloeit. Wil je hem binnenshuis zetten en laten bloeien dan kun je op een koude (9⁰C), donkere plek zetten om hem wortels te laten vormen.In de tuin plant je deze bol in herfst zodat hij in het voorjaar bloeit. Wil je hem binnenshuis zetten en laten bloeien dan kun je op een koude (9⁰C), donkere plek zetten om hem wortels te laten vormen.In de tuin plant je deze bol in herfst zodat hij in het voorjaar bloeit. Wil je hem binnenshuis zetten en laten bloeien dan kun je op een koude (9⁰C), donkere plek zetten om hem wortels te laten vormen.In de tuin plant je deze bol in herfst zodat hij in het voorjaar bloeit. Wil je hem binnenshuis zetten en laten bloeien dan kun je op een koude (9⁰C), donkere plek zetten om hem wortels te laten vormen.In de tuin plant je deze bol in herfst zodat hij in het voorjaar bloeit. Wil je hem binnenshuis zetten en laten bloeien dan kun je op een koude (9⁰C), donkere plek zetten om hem wortels te laten vormen.In de tuin plant je deze bol in herfst zodat hij in het voorjaar bloeit. Wil je hem binnenshuis zetten en laten bloeien dan kun je op een koude (9⁰C), donkere plek zetten om hem wortels te laten vormen.In de tuin plant je deze bol in herfst zodat hij in het voorjaar bloeit. Wil je hem binnenshuis zetten en laten bloeien dan kun je op een koude (9⁰C), donkere plek zetten om hem wortels te laten vormen.
PlanttijdPlant de bol in de herfst in de grond om te zorgen dat hij bloeit in het voorjaar.
Extra informatieDeze plant is met zorg geselecteerd door de groenspecialisten van Intratuin.
Water geven uitlegVoorkom dat de bol vochtig aan gaat voelen, hierdoor kan hij rotten.
EAN8717263027171
Plantafstand (cm)12-14cm
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
Schrijf een review overHyacint (Hyacinthus orientalis 'Blue Pearl') D 12 H 11 cm
Waardering

Van GROENTJE NAAR GROENE VINGERS

Gratis online kamerplantencursus

 

Wil jij graag de natuur in huis halen, maar heb je geen verstand van planten? 
Volg dan onze gratis online plantencursus en je bent al snel geen groentje meer. Na het succes van deel 1, is de cursus uitgebreid met 4 nieuwe lessen. Doe je mee?

 

  

Back to top