Laden..

Herbs Festival grijs

7.99
Niet op voorraad
SKU
1413821

Alles over de Herbs Festival grijs

In dit pakket zitten de volgende kruiden: bieslook, munt en basilicum. Je kunt direct aan de slag met de bijgeleverde plantinstructies en potgrond.

Bieslook

Herkomst
Bieslook komt van nature voor in gematigde klimaten en vind je het meeste in de noordelijke gebieden.

 

Kenmerken en verzorging
De grasachtige stengels zijn hol van binnen en smaken wat naar ui en prei. De fijngesneden stengels zijn heerlijk in vele gerechten en zit ook nog eens vol met vitamine C. Zet de Bieslook in een goed doorlatende grond op een zonnige plek of in de halfschaduw en zorg voor voldoende water. In de herfst kun je plantjes naar binnen halen, het blad afknippen en ze in de keuken zetten. Als ze nieuw blad vormen heb je dit heerlijke plantje zo ook tijdens de winterperiode toch bij de hand. Om het plantje na het eerst jaar ook te laten groeien verwijder je steeds de bloemstengels.

 

Munt

Herkomst
Munt komt op diverse plaatsen van nature voor. Je vind hem verspreid over de volgende continenten: Europa, Afrika, Azië en Australië.

 

Kenmerken en verzorging
Munt houdt van vochtige standplaatsen en verwilderd vrij makkelijk. Hij vormt met ondergrondse wortels zijwaarts nieuwe planten. Zet hem op een zonnige plaats. Wil je dat hij niet teveel verspreid? Zet hem dan in een pot of graaf hem met pot en al in, in de tuin. Als je de bladeren van deze munt droogt kun je ze gebruiken als thee, daarnaast is de munt ook erg lekker bij vleesgerechten en in diverse sauzen.

 

Basilicum

Herkomst
Basilicum komt van nature voor in (sub)tropisch Afrika.

 

Kenmerken en verzorging
Basilicum is een eenjarig kruid wat graag op een zonnige plek staat. Ze worden niet hoger dan 60 cm. De kruidige bladeren zijn heerlijk om te verwerken in diverse gerechten. Basilicum wordt ook graag gebruikt voor natuurgeneeskunde, het heeft voor veel kwalen een helende werking.

Specificaties

Specificaties
Merk Baltus
Latijnse plantennaam allium schoenoprasum, mentha spicata en ocimum basilicum
Bladkleur Groen
Bladkleur volgens kweker Groen
Afmetingen (cm) 32 × 9,5 × 10
Plantennaam bieslook, munt en basilicum
Bloeiperiode Lente, Zomer
Lengte (cm) 32
Breedte (cm) 9,5
Hoogte (cm) 10
Standplaats Zon, Halfschaduw
Water geven uitleg De meeste planten houden niet zo van droogte, zorg ervoor dat de grond licht vochtig aan blijft voelen.
Planttijd Tijdens de lentemaanden.
Tips bij het planten Hou er bij het planten rekening mee dat je niet te dicht op elkaar plant.
Consumptie Eetbaar
Water geven Regelmatig
EAN 8719214061975

Reviews

Schrijf uw eigen review
Schrijf een review overHerbs Festival grijs

We zijn blij dat je een review wilt schrijven. Je helpt zo anderen bij het maken van hun keuze. Als je vragen hebt over een product of bestelling kunnen we je beter helpen bij de klantenservice.

Waardering
Reviewbeleid

Deel jouw intratuin aankoop

Heb je jouw nieuwe spullen en planten thuis een mooie plek gegeven? Deel dan een foto van jouw huis of tuin op Instagram met #intratuin of @intratuin_nederland

Back to top