Laden..

Groen maakt gelukkig

Met groen om je heen fleurt je huis helemaal op, en jij ook! Want wij weten wat planten met je doen; je onspant, je geniet, je voelt je gelukkig. Het geluk ligt dus voor het grijpen in jouw eigen huis. Ga jij ook voor groen geluk?

Ga ook voor groen geluk

Met deze 5 tips, feitjes en weetjes houdt niks jou meer tegen. Groen geluk ligt voor het grijpen. 

1

Schone lucht
Met kamerplanten haal je een dosis frisse lucht in huis. En dat niet alleen: sommige zuiveren de lucht van kwalijke stofjes en verbeteren de luchtvochtig heid. Hierdoor voel jij je meteen een stuk beter. Twee à drie luchtzuiverende planten zijn genoeg voor een ruimte van 30 m2.


2

Betere concentratie
Niet alleen thuis, maar ook op je werkplek zijn planten goed voor je. Ze zorgen dat je je beter kunt concentreren, waardoor je productiever wordt. Eén plant per persoon is al voldoende om je prestaties te verbeteren!


3

Vitamine G(roen)
Met een grote plant of een plantenhoekje – misschien wel op de plek van de kerstboom, haal je vitamine G(roen) in huis. Want kijken naar groen is rustgevend en maakt gelukkig. Gun jezelf een groenkuur en vul je huis met planten!


4

Plantenspa
Planten zorgen voor ontspanning en veranderen elke badkamer in een privéwellness. De badkamer is ideaal voor varens, luchtplantjes en de fijnbladige aspergeplant. Zet ze rond je bad en je voelt je dichter bij de natuur.


5

Slaap lekker
Dat je geen planten in je slaapkamer moet zetten, is een fabeltje. Planten zorgen juist voor een rustgevende sfeer en verbeteren de luchtvochtigheid. Ideale kandidaten dus voor in de slaapkamer!


Groen geluk in jouw interieur

Laat je inspireren, maak er wat moois van en ervaar groen geluk!

Meest populaire kamerplanten

#Intratuin bij jou thuis

LAAT JE INSPIREREN in onze winkels

Bekijk de openingstijden en plan je bezoek.

Hulp nodig bij je planten? 

Vind de oplossing in onze plantengids

Wil je iets laten bezorgen in Nederland?

Hier op Intratuin.be bezorgen we alleen in Belgie

Back to top