Laden..

Gardena Comfort wandslangenbox 15m roll-up automatic

89.99
Op voorraad
SKU
632788

Bekijk de voorraad in alle winkels
Alles over de Gardena Comfort wandslangenbox 15m roll-up automatic

De Gardena Comfort wandslangenbox 15 roll-up automatic maakt besproeien bijzonder eenvoudig en comfortabel. De slang wordt automatisch opgerold. De praktische slangenbox wordt aan de muur bevestigd en is 180° zwenkbaar. 

De slang kan met weinig inspanning worden uitgetrokken en gestopt met korte tussenpozen van maximaal 50 cm. De kwaliteitsslang van 13 mm (½'') levert een hoge waterdoorstroom en optimale werking van de sproeier. Met een korte ruk aan de slang, wordt de vergrendeling opgeheven en wordt de slang door de roll-up automatisch de box ingetrokken zonder dat u hier verder iets voor hoeft te doen. Uw handen blijven schoon. Een geïntegreerde stalen veer perfect op de slanglengte afgestemd, zorgt voor een krachtige, gelijkmatige slangretractie. De geïntegreerde slanggeleider voorkomt verdraaien en verstrengeling van de slang. 

Na gebruik kan de aansluitslang eenvoudig op de druppelstop bevestigd worden om weglopen van water te voorkomen. Broezen, sproeiers en wasborstels kunnen worden opgehangen aan de wandhouder zodat ze altijd onder handbereik zijn. Voor de winter kan de slangenbox eenvoudig met de ergonomisch gevormde handgreep van de houder afgehaald worden voor opslag in een vorstvrije ruimte. 

De wandslangenbox is compleet uitgerust met een 15 m lange kwaliteitsslang, een 2 m lange aansluitslang, een traploos verstelbare tuinspuit en de benodigde Original Gardena System onderdelen: drie slangstukken, een standaard slangkoppeling en een waterstop. Dankzij de meegeleverde wandhouder, samen met schroeven en pluggen, is de montage een fluitje van een cent. Besproeien is heel eenvoudig - met de Comfort wandslangenbox 15 roll-up automatisch.

Specificaties
Specificaties
MerkGardena
Waterverbruik (l/u)13 mm (1/2"): 15 m
Kleurblauw, grijs
Garantie (jaren)1
Materiaalkunststof, metaal
EAN4078500802208
SerieComfort
Kleur volgens leverancierblauw, antraciet, oranje
Afmetingen (cm)1,3 x 1,3 x 1500
Lengte (cm)1500
Materiaal volgens leverancierMetaal / Kunststof
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
Schrijf een review overGardena Comfort wandslangenbox 15m roll-up automatic
Waardering

Meer verstand van je kamerplant

Gratis online kamerplantencursus

 

Wil jij graag de natuur in huis halen, maar heb je geen verstand van planten? 
Volg dan onze gratis online plantencursus en je bent al snel geen groentje meer. Want de verzorging van kamerplanten is makkelijker dan je denkt. 

 

  

Back to top