Laden..

Ecostyle aaltjes tegen engerlingen 100 m2

Waardering:
0% of 100
0
Merk: ECOstyle
39.95
Niet op voorraad
SKU
442872

Alles over de Ecostyle aaltjes tegen engerlingen 100 m2

100% natuurlijk engerlingen bestrijden met aaltjes
Kale plekken in het gazon kunnen worden veroorzaakt door Engerlingen. Engerlingen in gazon zijn dan ook een groot probleem. Engerlingen zijn de larven van een aantal verschillende kevers. De meest voorkomende in Nederland zijn de meikever, junikever en de rozenkever. Elk van deze kevers heeft zijn eigen cyclus en uiterlijke kenmerken. De engerlingen zelf zijn qua uiterlijk bijna gelijk aan elkaar. Engerlingen hebben een rupsachtig lichaam, met een duidelijke c-vorm.

De engerling heeft een roodbruine kop en het lijf is over het algemeen geelwit van kleur, maar kan ook donker gekleurd zijn. De kleur van het lijf kan variëren tot een roomwitte kleur, naarmate de engerling in een ander stadium komt. Engerlingen vreten de aan de wortels van het gras en zo sterft het gras af. Deze plaag is uitsluitend en uitstekend te bestrijden met aaltjes.

- Bestrijden engerlingen doe je met aaltjes
- Volledig natuurlijke en biologische manier van bestrijden
- Werken 24 uur per dag

Engerlingen bestrijden
Niet alleen zorgt de engerling zelf voor schade aan het gazon, maar ook vogels kunnen voor flinke schade zorgen. Voor vogels is de engerling een echte lekkernij. Vogels halen het hele gazon overhoop op zoek naar de engerling.

Tips voor het bestrijding engerlingen
Heb jij in het voorjaar last van grote engerlingen (groter dan twee centimeter), dan zijn deze lastig te bestrijden met aaltjes. Je kunt proberen om deze grote (oudere) engerlingen te bestrijden met een dubbele dosering aaltjes. Ons advies is om vanaf juni/juli de jonge (kleine) engerling te bestrijden met aaltjes, dan werken onze aaltjes het meest effectief. Heb je veel last gehad van engerlingen, dan adviseren wij om na een aantal weken wederom (preventief) gebruik te maken van aaltjes tegen engerlingen.

Hoe bestel je dit product?
Stap 1: Je koopt een prepaid kaart met unieke bestelcode bij een Intratuin winkel.
Stap 2: Je levert de code in bij de kassa en betaal voor het product.
Stap 3: De winkel zal het product voor je bestellen en laten weten als deze binnen is gekomen.
Stap 4: Je haalt je bestelling af met je kassaticket bij een Intratuin winkel in de buurt.

Specificaties

Specificaties
Merk ECOstyle
Geschikt voor Buiten
Afmetingen (cm) 14,6 x 10,7 x 1,8
Lengte (cm) 14,6
Breedte (cm) 10,7
Hoogte (cm) 1,8
Gewicht (kg) 0,12
Toepassing Beschermen tegen insecten
Extra informatie 100% natuurlijk
EAN 8711731004374

Reviews

Schrijf uw eigen review
Schrijf een review overEcostyle aaltjes tegen engerlingen 100 m2

We zijn blij dat je een review wilt schrijven. Je helpt zo anderen bij het maken van hun keuze. Als je vragen hebt over een product of bestelling kunnen we je beter helpen bij de klantenservice.

Waardering
Reviewbeleid

Deel jouw intratuin aankoop

Heb je jouw nieuwe spullen en planten thuis een mooie plek gegeven? Deel dan een foto van jouw huis of tuin op Instagram met #intratuin of @intratuin_nederland

Back to top