Laden..

DCM gazonmeststof 10 kg

17.50
SKU
1224514

Alles over de DCM gazonmeststof 10 kg

De 100 dagen continue voeding van jouw gazon garandeert DCM gazonmeststof dankzij de grote variatie aan grondstoffen die de organisch-minerale meststof bevat. Belangrijke ingrediënten in de meststof zijn stikstof, fosfor, kalium en magnesium.

 

DCM gazonmeststof bestaat uit Minigran-korreltjes die de meststof tot wel 60% beter verdeelt over jouw gazon. Hierdoor komen de voedingsstoffen in de gazonmeststof geleidelijk vrij. Dit zorgt voor een regelmatige, constante grasgroei en voorkomt extra maaibeurten. Het is aan te raden DCM gazonstart 2 keer per jaar toe te passen: één keer in de periode februari tot en met mei en één keer in de periode juni tot en met september. Gebruik daarbij 0,5 - 1,5 kg per 10 m2 gazon.

Specificaties
Specificaties
MerkDCM
SubstantieMicrogranulaat
Afmetingen (cm)31 x 10 x 56
Lengte (cm)31
Breedte (cm)10
Hoogte (cm)56
Gewicht (kg)1,5
Geschikt voorBuiten
EAN5413448021042
Typegazonmest
Werkwijze/gebruiksaanwijzing0,5 - 1,5 kg per 10 m2 gazon.
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
Schrijf een review overDCM gazonmeststof 10 kg

We zijn blij dat je een review wilt schrijven. Je helpt zo anderen bij het maken van hun keuze. Als je vragen hebt over een product of bestelling kunnen we je beter helpen bij de klantenservice.

Waardering

Van GROENTJE NAAR GROENE VINGERS

Gratis online kamerplantencursus

 

Droom jij ook van jouw eigen urban jungle in huis, maar heb je geen idee hoe je al deze groene vrienden moet verzorgen? Geen zorgen, met onze gratis online kamerplantencursus komt jouw groene droom uit!

 

  

Back to top