Laden..

Maatregelen verspreiding Coronavirus

Beste klant,

België bevindt zich momenteel in een ongekende situatie: we hebben te maken met een nieuwe werkelijkheid. De verspreiding van het coronavirus heeft grote impact op ons allemaal en zorgt ervoor dat wij anders met elkaar dienen om te gaan. Intratuin is zich hier uiteraard van bewust en hanteert de nodige extra maatregelen om de kans op besmettingen te minimaliseren. De adviezen van de overheid zijn hierin leidend en worden in al onze vestigingen nauwkeurig opgevolgd. Concreet betekent dat het volgende:

  • We hanteren de normale openingsuren. Dit wil zeggen dat we op maandag (Maldegem) of dinsdag (Lovendegem & Zwevegem) gesloten zijn. Wel zijn we het hele weekend geopend, dit om de klanten zo goed mogelijk te kunnen spreiden over de week en de winkel.
  • Mondmaskers blijven verplicht in de winkel om zo de veiligheid van onze klanten en onze werknemers te kunnen verzekeren.
  • Er blijft ontsmettingsmiddel ter beschikking aan de ingang van de winkel. Dit om de handen en de winkelkarretjes te ontsmetten.
  • We vragen jullie bij een bezoek aan Intratuin de veiligheidsmaatregelen te respecteren.

Mochten er vanuit de overheid nieuwe, strengere maatregelen worden opgelegd dan neemt Intratuin deze direct in acht.

Intratuin wenst iedereen heel veel sterkte toe en moedigt iedereen aan elkaar te blijven steunen in deze lastige periode. Samen komen we hier doorheen! 

Back to top