Laden..

Maatregelen verspreiding Coronavirus

Beste klant,

België bevindt zich momenteel in een ongekende situatie: we hebben te maken met een nieuwe werkelijkheid. De verspreiding van het coronavirus heeft grote impact op ons allemaal en zorgt ervoor dat wij anders met elkaar dienen om te gaan. Intratuin is zich hier uiteraard van bewust en hanteert de nodige extra maatregelen om de kans op besmettingen te minimaliseren. De adviezen van de overheid zijn hierin leidend en worden in al onze vestigingen nauwkeurig opgevolgd. Hierdoor hebben wij een aantal weken verschillende afdelingen moeten sluiten voor verkoop. Vanaf 1 december mogen we opnieuw ons hele assortiment verkopen. Ook zullen we in april en mei 7/7 geopend zijn, dit om de klantenstroom zo veel mogelijk te spreiden. Bekijk hier de actuele openingstijden. Een afspraak maken is NIET nodig.

Strikte maatregelen
Het is nu dat we het virus moeten verslaan! Laks omspringen met maatregelen kan dus niet getolereerd worden. Concreet betekent dat het volgende:

  • Kom alleen winkelen.
  • Winkelduurtijd is maximum 30 minuten. Doe je aankopen gericht en houd je aan deze maximum duur.
  • Winkelwagens zijn verplicht. Zorg dat deze ontsmet is en dat je je handen ontsmet voor het binnenkomen.
  • Mondmaskers zijn verplicht. Zowel in de winkel als op de parking is het verplicht om een mondmasker te dragen.
  • Volg de winkelroute. In de winkel zijn pijlen aangebracht om de looproute aan te duiden. De looprichting dient strikt gevolgd te worden om het kruisen van andere klanten te voorkomen.
  • Houd afstand. Om zo veilig mogelijk te kunnen winkelen verzoeken we je om ten alle tijden 1,5 meter afstand te houden van andere klanten.
  • Blijf thuis wanneer je symptomen hebt.
  • De horeca is gesloten.
  • Volg de instructies van het winkelpersoneel. Deze zien er strikt op toe dat alle maatregelen nageleefd worden.

Mochten er vanuit de overheid nieuwe, strengere maatregelen worden opgelegd dan neemt Intratuin deze direct in acht.

Stay safe
Zowel in de winkel en erbuiten roepen we jullie op om de maatregelen op te volgen. Enkel op deze manier kunnen we het virus verslaan en kunnen we terug beginnen dromen om onze oude gewoontes te hervatten.
Intratuin wenst iedereen heel veel sterkte toe en moedigt iedereen aan elkaar te blijven steunen in deze lastige periode.

Samen staan we sterk, wees solidair en zorg voor elkaar.

Back to top