(0)

De Intratuin Cadeaukaart

Bij elke gebeurtenis blijft de vraag hetzelfde: “wat geven we cadeau?” . Op die vraag heeft Intratuin het antwoord… de cadeaukaart! Leuk om te geven, leuk om te krijgen!

Haal je cadeaukaart in de winkel

De cadeaukaart is verkrijgbaar bij de servicebalies van alle Intratuin vestigingen in Nederland en Belgie.

Hoe werkt de cadeaukaart?

Het saldo van de kaart bedraagt ten minste 5,- tot maximaal 150,- euro en elk willekeurig bedrag daartussen. De Intratuin cadeaukaart is bij alle vestigingen van Intratuin te gebruiken en kan niet ingewisseld worden voor geld. Het saldo dat op de cadeaukaart wordt geactiveerd hoeft niet in één keer te worden besteed en is onbeperkt geldig. Het (resterende) saldo is opvraagbaar bij de servicebalie en kassa’s van alle Intratuin vestigingen. Of in de saldochecker hieronder.


Check het saldo van je cadeaukaart

Activeer je cadeaukaart

Heb je een cadeaukaart gekregen? Activeer 'm voor gebruik.

High Tea cadeaukaart

Bij sommige Intratuin vestigingen kan je een special High Tea cadeaukaart kopen. Een leuke cadeautip!
Kijk hier welke vestigingen de High Tea cadeaukaart aanbieden

Andere cadeaubonnen

Bij sommige vestigingen van Intratuin kun je ook terecht met cadeaubonnen van andere aanbieders. Denk dan aan de VVV-bon of de Fleurop-bon. Dat is niet bij elke vestiging zo. Kijk voor de zekerheid op de website van je eigen Intratuin of ze andere bonnen aannemen. Staat het niet op hun website? Dan kan je altijd even naar ze bellen. Telefoonnummers van de vestigingen staan ook op hun website.