Laden..

Bolsius geurstokjes True Scents Lavendel 45 ml

7.99
Alleen beschikbaar in de winkel
SKU
10244570

Alles over de Bolsius geurstokjes True Scents Lavendel 45 ml
Verwen je zintuigen met de Lavendel geurstokjes van Bolsius. Met geurstokjes haal je een heerlijke unieke geur in huis. De geurstokjes verspreiden gemakkelijk een langdurig en verfijnde geur. Ideaal voor in je woonkamer, badkamer of toilet. Deze geurstokjes uit de True Moods collectie is zeer geschikt om lekker tot rust te komen. De geurstokjes hebben een knapperige groene Lavendel geur.Verwen je zintuigen met de Lavendel geurstokjes van Bolsius. Met geurstokjes haal je een heerlijke unieke geur in huis. De geurstokjes verspreiden gemakkelijk een langdurig en verfijnde geur. Ideaal voor in je woonkamer, badkamer of toilet. Deze geurstokjes uit de True Moods collectie is zeer geschikt om lekker tot rust te komen. De geurstokjes hebben een knapperige groene Lavendel geur.Verwen je zintuigen met de Lavendel geurstokjes van Bolsius. Met geurstokjes haal je een heerlijke unieke geur in huis. De geurstokjes verspreiden gemakkelijk een langdurig en verfijnde geur. Ideaal voor in je woonkamer, badkamer of toilet. Deze geurstokjes uit de True Moods collectie is zeer geschikt om lekker tot rust te komen. De geurstokjes hebben een knapperige groene Lavendel geur.Verwen je zintuigen met de Lavendel geurstokjes van Bolsius. Met geurstokjes haal je een heerlijke unieke geur in huis. De geurstokjes verspreiden gemakkelijk een langdurig en verfijnde geur. Ideaal voor in je woonkamer, badkamer of toilet. Deze geurstokjes uit de True Moods collectie is zeer geschikt om lekker tot rust te komen. De geurstokjes hebben een knapperige groene Lavendel geur.Verwen je zintuigen met de Lavendel geurstokjes van Bolsius. Met geurstokjes haal je een heerlijke unieke geur in huis. De geurstokjes verspreiden gemakkelijk een langdurig en verfijnde geur. Ideaal voor in je woonkamer, badkamer of toilet. Deze geurstokjes uit de True Moods collectie is zeer geschikt om lekker tot rust te komen. De geurstokjes hebben een knapperige groene Lavendel geur.Verwen je zintuigen met de Lavendel geurstokjes van Bolsius. Met geurstokjes haal je een heerlijke unieke geur in huis. De geurstokjes verspreiden gemakkelijk een langdurig en verfijnde geur. Ideaal voor in je woonkamer, badkamer of toilet. Deze geurstokjes uit de True Moods collectie is zeer geschikt om lekker tot rust te komen. De geurstokjes hebben een knapperige groene Lavendel geur.
Specificaties
Specificaties
MerkBolsius
Afmetingen (cm)6 x 6 x 17
Lengte (cm)6
Breedte (cm)6
Hoogte (cm)17
Gewicht (kg)0,166
VormCilinder
KleurTransparant
Geschikt voorBinnen
EAN8717847135162
SerieLavender
Typegeurstokjes
GeurbeschrijvingBloemig
GeurMet geur
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
Schrijf een review overBolsius geurstokjes True Scents Lavendel 45 ml

We zijn blij dat je een review wilt schrijven. Je helpt zo anderen bij het maken van hun keuze. Als je vragen hebt over een product of bestelling kunnen we je beter helpen bij de klantenservice.

Waardering

Van GROENTJE NAAR GROENE VINGERS

Gratis online kamerplantencursus

 

Wil jij graag de natuur in huis halen, maar heb je geen verstand van planten? 
Volg dan onze gratis online plantencursus en je bent al snel geen groentje meer. Na het succes van deel 1, is de cursus uitgebreid met 4 nieuwe lessen. Doe je mee?

 

  

Back to top