Laden..

Bladbegonia (Begonia rex (MC) 'Red Tango') D 17 H 30 cm

9.99
Alleen beschikbaar in de winkel
SKU
468935

Alles over de Bladbegonia (Begonia rex (MC) 'Red Tango') D 17 H 30 cm

Herkomst
Begonia’s (Begonia) komen in het wild voor in de (sub)tropische streken van Amerika en Azië.

Zijn naam kreeg deze plant ter ere van Michel Bégon, een voormalig gouverneur van de Franse kolonie Haïti. Hij was degene die de Franciscaner monnik Charles Plumier eind 17e eeuw opdracht gaf planten te verzamelen. 

 

Kenmerken en verzorging
Begonia’s zijn opvallend door hun uitbundige bloei, maar er zijn ook Begonia's die speciaal gekweekt worden vanwege hun mooie bladeren. Door innovatie van het assortiment heeft de plant zijn oubollige imago van zich afgeschud en heeft hij een plaatsje veroverd tot in de modernste interieurs van de 21e eeuw. 

De Begonia rex ‘MC Red Tango’is een bladbegonia, met opvallend blad wat glinstert in het licht. De sierwaarde van deze Begonia zit in het blad, de bloemetjes zijn in dit geval bijzaak. Als je bloemetjes ziet verschijnen kun je deze het best eraf knijpen, zo zorg je ervoor dat de Begonia al zijn energie in zijn mooie blad stopt.

Specificaties
Specificaties
EAN8717263115915
Planthoogte bij aankoop (cm)30
Potmaat (cm)17
Maximale groeihoogte (cm)40 cm
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
Schrijf een review overBladbegonia (Begonia rex (MC) 'Red Tango') D 17 H 30 cm

We zijn blij dat je een review wilt schrijven. Je helpt zo anderen bij het maken van hun keuze. Als je vragen hebt over een product of bestelling kunnen we je beter helpen bij de klantenservice.

Waardering

Van GROENTJE NAAR GROENE VINGERS

Gratis online kamerplantencursus

 

Wil jij graag de natuur in huis halen, maar heb je geen verstand van planten? 
Volg dan onze gratis online plantencursus en je bent al snel geen groentje meer. Na het succes van deel 1, is de cursus uitgebreid met 4 nieuwe lessen. Doe je mee?

 

  

Back to top