Laden..

Biologische Intratuin bloemenzaad bijen bloemenmengel

Waardering:
0% of 100
0
Merk: Intratuin
3.79
Niet op voorraad
SKU
10126947

Omschrijving

Herkomst
De herkomst van deze zaden is zowel inheems als uit warmere streken. Ze zijn allemaal onder strenge eisen gekweekt, zonder gebruik van chemische middelen.

Kenmerken
Dit bloemenmengsel voor bijen is zowel aantrekkelijk voor de honingbij als de wilde bij en hommel. De bloemen hebben verschillende kleuren en bloeien de hele zomer, zodat een kleurrijk geheel ontstaat. Ook andere nuttige insecten worden door de bloemen je tuin in gelokt, waardoor je minder last zult hebben van plagen. De biodiversiteit wordt vergroot, waardoor de natuur weer in evenwicht komt. Bovendien geniet je van het voorjaar tot in het najaar van prachtige bloemen!

Ook leuk en nuttig in de groente- en fruittuin.

Verzorging
Zaaien kan het beste in april-mei, direct in de volle grond wanneer er geen vorst meer verwacht wordt. Om te voorkomen dat de zaden te dicht op elkaar worden gestrooid, kun je de zaden vermengen met een hoeveelheid zand. De zaden kunnen licht afgedekt worden met een laagje grond, waarmee tevens uitdroging wordt voorkomen. Houd het zaaibed enigszins vochtig, om de kieming te bevorderen. Het kan enkele weken duren voordat alle zaden zijn opgekomen. Na de bloei kunnen de bloemen worden afgemaaid, maar ze kunnen ook de hele winter blijven staan, zodat ze de kans krijgen om zich uit te zaaien voor het volgende jaar.

Extra informatie
Iedere plant groeit en bloeit op zijn eigen manier en zal per seizoen en per plant verschillen.
De getoonde plant kan afwijken qua vorm en maat van de aankoop in de winkel of webshop.

Specificaties

Specificaties
Merk Intratuin
Plantsoort Eenjarig
Bladkleur Groen
Materiaal eigenschap Biologisch
Aantrekkelijk voor Bijen, Insecten
Groenblijvend Niet groenblijvend
Giftig Niet giftig
Bloeiend Wel bloeiend
Bloeikleur Diverse kleuren
Consumptie Niet eetbaar
Gewicht (kg) 0,002
Vorstbestendig Niet vorstbestendig
EAN 8717263352877

Reviews

Schrijf uw eigen review
Schrijf een review overBiologische Intratuin bloemenzaad bijen bloemenmengel

We zijn blij dat je een review wilt schrijven. Je helpt zo anderen bij het maken van hun keuze. Als je vragen hebt over een product of bestelling kunnen we je beter helpen bij de klantenservice.

Waardering
Reviewbeleid

Deel jouw intratuin aankoop

Heb je jouw nieuwe spullen en planten thuis een mooie plek gegeven? Deel dan een foto van jouw huis of tuin op Instagram met #intratuin of @intratuin_nederland

Back to top