Laden..
Bestel en bezorgservice
Voor al onze klanten die binnen 15 km van een Intratuin vestiging wonen hebben we een extra bezorgservice, om bijvoorbeeld jouw grote kamerplant met bijpassende pot aan huis te bezorgen. Om hiervan gebruik te maken vul je het formulier hieronder in. De minimale bestelwaarde is € 25.-. Bij bestellingen vanaf € 40.- is bezorging gratis, bij bestellingen tot € 40.- rekenen wij € 4.95 voor bezorging.  Afhalen bij ons PostNL punt is uiteraard gratis. De vestiging neemt contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. De betaling vindt plaats via de vestiging. 
Ga naar het formulier
En bestel snel mooie grote kamerplanten

Stap 1

Indien je kiest voor verzenden controleer dan of je binnen een straal van 15 km van een van onze winkels woont. Bijvoorbeeld via Google maps.

Stap 2

Bekijk welke producten, zoals een grote kamerplant, je wilt bestellen en noteer de naam van het product of de webpagina/URL voor in het formulier.

Stap 3

Vul onderstaand formulier in met jouw persoonlijke gegevens en de gewenste producten. Totaalbedrag moet minimaal € 25,- zijn. Bereken dit zelf even vooraf.

Stap 4

Nadat wij jouw aanvraag hebben ontvangen neemt de vestiging contact met je op voor de verdere afhandeling.

Bestelformulier

Verplichte velden

Veelgestelde vragen

Wat is de Intratuin bestel en bezorgservice?
Via onze webshop kan je bijna alle artikelen bestellen en thuis laten bezorgen. Er zijn echter ook een aantal artikelen welke niet via de reguliere manier verstuurd kunnen worden, zoals een aantal grote kamerplanten. Om het toch voor je mogelijk te maken om deze planten nu in huis te halen hebben wij deze extra bestel en bezorgservice ingericht. Bij het artikel staat aangegeven of deze in aanmerking komt voor deze bestel en bezorgservice.
Kan ik mijn bestelling ook ophalen?

Ja dat kan. Je kan in het formulier aangeven of je de bestelling wil laten bezorgen of wilt afhalen. Afhalen kan bij het PostNL punt van de gekozen vestiging bij de bestelling. Je krijgt van ons bericht zodra je bestelling klaar ligt om afgehaald te worden. 

Wat kost de intratuin bezorgservice?

Bezorgen boven de €40.- is gratis, onder de €40.- wordt €4.95 aan kosten doorberekend. Afhalen bij ons PostNL punt is uiteraard gratis.

Let op! het minimum bestelbedrag is €25.-

Kan ik mij bestelling naar elk adres in Nederland laten leveren?

Nee. Als je kiest voor bezorgen dient het bezorgadres zich te bevinden in een straal van 15 km van de gekozen Intratuin vestiging. Je kunt dit zelf vooraf controleren via bijvoorbeeld google maps.

Hoe kan ik een product wat ik besteld heb via de Intratuin bezorgservice ruilen of retourneren?

Ruilen of retourneren is alleen mogelijk bij het Intratuin PostNL pakketpunt in de winkel waar de bestelling vandaan komt. Het is dus niet mogelijk om de bestelling terug te sturen of op te laten halen. Indien je iets wilt ruilen of retourneren, neem dan eerst contact op met de winkel voor een afspraak.

Welke producten kan ik bestellen via de Intratuin bezorgservice?

In de categorie Bezorgservice vind je gemakkelijk alle producten, bijvoorbeeld onze grote kamerplanten, die in aanmerking komen voor de bestel en bezorgservice. Mocht je meer dan 3 verschillende producten willen bestellen dan kun je dit aangeven in het opmerkingen veld. Het is eventueel ook mogelijk om andere producten die je op onze webshop bent tegengekomen toe te voegen in het opmerkingen veld.

Hoe kan ik de bestelling betalen?

De betaling gaat uitsluitend via digitale middelen zoals mobiele pin of overmaken. Wij nemen vooraf contact met je op om dit af te stemmen.

Back to top