Laden..

Bestel & Haal af

Naast reguliere webshop bestellingen is het ook mogelijk om artikelen te bestellen en af te halen in een van onze winkels.  Zodra je bestelling compleet is en klaar staat, ontvang je per e-mail bericht en pas dan kun je langskomen om dit af te halen. Wacht dus even af, tot je van ons bericht hebt gekregen!

Je kan voor veel producten gebruik maken van de reguliere bestelprocedure in de webshop: kies in je winkelmandoverzicht voor: Afhalen in de winkel. 

Óf je kan gebruik maken van onderstaand bestelformulier. Vooral voor producten die niet online in de webshop beschikbaar zijn, is dit een uitkomst. 

Bekijk onze scherpe acties via de actuele folders

Perkgoed planten (ook de viooltjes etc), en buitengroen zijn helaas vaak niet direct bestelbaar vanaf onze webshop, maar deze - en nog veel meer - producten kan je dus via onderstaand bestelformulier nu wél aanvragen. Dit bestelformulier komt vervolgens direct uit bij je lokale vestiging.

Stap 1

Bekijk welke producten je wilt bestellen, zoals onze scherpe acties uit de actuele folders. Noteer de naam van het product en EAN nummer/of de bestelcode (met evt. type) uit de folder.

Stap 2

Selecteer in het formulier hieronder de Intratuin winkel waar je de bestelling wilt afhalen en vul het formulier in met jouw persoonlijke gegevens en de gewenste producten.

Stap 3

Wil je dat jouw bestelling bezorgd wordt, controleer dan of je binnen een straal van 15 km van een van onze winkels woont. Bijvoorbeeld via Google maps.

Stap 4

Nadat wij jouw aanvraag hebben ontvangen neemt de winkel contact met je op voor de verdere afhandeling en informeert je over het afhaalmoment.

LET OP: Producten ophalen kan nooit eerder dan 4 uur na bestelling EN na ontvangst van de afhaal bevestiging!

Bestelformulier

Verplichte velden

Veelgestelde vragen

Wat is de intratuin afhaal & bezorgservice?
Via onze webshop kan je bijna alle artikelen bestellen en thuis laten bezorgen. Er zijn echter ook een aantal artikelen welke niet via de reguliere manier verstuurd kunnen worden, zoals een aantal grote kamerplanten. Om het toch voor je mogelijk te maken om deze planten nu in huis te halen hebben wij deze extra afhaal en bezorgservice ingericht. Bij het artikel staat aangegeven of deze in aanmerking komt voor deze afhaal en bezorgservic
Voorwaarden lokale bezorgservice
 Voor de lokale bezorgservice geldt dat het afleveradres zich binnen een straal van 15 km van een Intratuin moet bevinden. De minimale bestelwaarde is € 25.-. Bezorgen boven de €40.- is gratis, onder de €40.- wordt €4.95 aan kosten doorberekend. De vestiging neemt contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. De betaling vindt plaats via de vestiging.
Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

Zodra wij je bestelling hebben ontvangen gaan we aan de slag voor je. Je krijgt van ons bericht zodra je bestelling klaar ligt om afgehaald te worden. 

Wat kost de intratuin bezorgservice?

Bezorgen boven de €40.- is gratis, onder de €40.- wordt €4.95 aan kosten doorberekend. Afhalen bij een Intratuin winkel is uiteraard gratis.

Let op! het minimum bestelbedrag is €25.-

Kan ik mij bestelling naar elk adres in Nederland laten leveren?

Nee. Als je kiest voor bezorgen dient het bezorgadres zich te bevinden in een straal van 15 km van de gekozen Intratuin vestiging. Je kunt dit zelf vooraf controleren via bijvoorbeeld google maps.

Hoe kan ik een product wat ik besteld heb via de Intratuin bezorgservice ruilen of retourneren?

Ruilen of retourneren is alleen mogelijk bij de winkel waar de bestelling vandaan komt. Het is dus niet mogelijk om de bestelling terug te sturen of op te laten halen. Indien je iets wilt ruilen of retourneren, neem dan eerst contact op met de winkel voor een afspraak.

Welke producten kan ik bestellen via de intratuin afhaal & bezorgservice?

In principe alle artikelen waarbij is aangegeven dat deze in aanmerking komen voor de afhaal- & bezorgservice of de artikelen die in de flyer staan. Mocht je meer dan 3 verschillende artikelen willen bestellen dan kun je dit aangeven in het opmerkingen veld. Onze winkels hebben niet allemaal hetzelfde assortiment. Het kan dus voorkomen dat een artikel niet beschikbaar is in jouw favoriete Intratuin winkel.

Hoe kan ik de bestelling betalen?

De betaling gaat uitsluitend via digitale middelen zoals mobiele pin of overmaken. Wij nemen vooraf contact met je op om dit af te stemmen.

Back to top