(0)

NIEUW: Intratuin snoei- en motorisch gereedschap

Goed gereedschap is het halve werk. En dat geldt zeker voor alle snoeiklussen in de tuin. Met onze nieuwe, brede lijn snoei- en motorisch gereedschap kun je met de eerste voorjaarsklussen de tuin in! De premiumlijn is van topkwaliteit en heeft ook nog eens een lekker prijsje. Het snoeigereedschap heeft een fris nieuw design; grijs gecombineerd met staalblauwe kleuren.

Intratuin premium snoeigereedschap

Knippen, knippen, knippen..het gebruiken van een goede snoeischaar heeft voordelen voor plant én gebruiker. De plant heeft een sneller helende wond en jij hebt minder snel last van een ‘snoeiblessure’. Laat je fantasie de vrije loop bij het knippen van je buxus; maak een beer of een pauw! Een heg is dé manier om je tuingrenzen aan te geven. Met de premium heggenscharen staat jouw heg er weer strak bij, en heeft de buurman het nakijken. Dikke takken snoei je gemakkelijk met de extra lichte takkenschaar. Het premium snoeigereedschap is een onderscheidende collectie met zichtbaar toegevoegde waarde in kwaliteit, vormgeving én functionaliteit. Extra fijn; dit snoeigereedschap is voorzien van maar liefst 25 jaar garantie.

 

 

Intratuin premium motorisch gereedschap

Met de nieuwe lijn motorisch gereedschap van topkwaliteit wordt het werk in de tuin nog gemakkelijker. Deze producten zijn voorzien van een krachtige 40 Volt accu en hebben een lange looptijd. De accu’s uit deze lijn zijn uitwisselbaar met alle andere Intratuin premium accugereedschappen. Ook deze lijn is aantrekkelijk geprijsd en je krijgt 5 jaar garantie. Wil jij straks genieten van een strak gazon? Dit kan met de premium accu grasmaaier, waarbij de accu een looptijd heeft van maar liefst 45 minuten. De maaier is verstelbaar in 5 verschillende maaihoogtes en heeft een inklapbaar stuur. Wissel je accu met de premium trimmer en werk in 'no time' de kanten van je grasmat bij. Ben jij meer van het ruige werk? Met de accu heggenschaar heb je de heg snel bijgewerkt. Ruim alle losliggende bladeren snel op met de accu bladruimer met mulch-functie; en het genieten kan beginnen!

 

De collectie is nu verkrijgbaar in onze winkels. Wil je weten welk gereedschap je nodig hebt voor jouw tuinklus? Vraag het onze specialisten in de winkel. Zoek een Intratuin bij jou in de buurt!